Bányai Dafi

Az én nevem Dafi és én még új vagyok a Hanoarban, idén lesz az első évem a Bnei Midbar madrichjaként. Születésem óta nagy szerepet játszik az életemben a zsidóság. Kiskorom óta jártam Szarvasra és ott ismerkedtem meg a Hanoarral is. Szabadidőmben nagyon szeretek táncolni, nyelveket tanulni és zongorázni. De ami a legtöbb örömöt nyújtja az életemben az a gyerekekkel való foglalkozás.

Bnei midbar

Bnei midbar

Shemesh Sári

Sziasztok! Shemesh Sári vagyok, 18 éves. Idén nagyban megváltoztak a mindennapjaim, hiszen egyetemista lettem. ELTE biológián tanulok szeptember óta, de persze a Hanoar így is szerves része maradt az életemnek. Először 2012-ben voltam lent egy őszi táborban és nagyon megszerettem, így többször is lejártam hasonló programokra. Egy nagyobb kihagyás után 2019-ben visszasodródtam a Hanoarhoz, de most már Madrichként. Rögtön belerázódtam és azóta is nagyon értékelem minden percét! Úgy érzem ez a szervezet teret nyújt számomra és a Chanichok számára a tanulásra, kreativitásra és kapcsolatépítésre. Idén én lettem a Bnei Midbar korcsoport Madrichja Dafival együtt, illetve a Rosh Media (a szociális média felületek kezeléséért felelős) is. Én már nagyon várom az előttünk álló évet! Szombaton tali!!

Bnei midbar

Kardos Bálint

Sziasztok, Bálint vagyok, 18 éves leszek októberben és ebben az évben fogok érettségizni az Elte Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban. 2016-ban ismerkedtem meg a Hanoarral, egy szombat esti programra jöttem el és annyira beleszerettem a társaságba, illetve a hangulatba, hogy utána több éven keresztül minden szombat este lejártunk a barátaimmal. Ez lesz az első évem madrichként a Hanoarban és a Glilim korcsoportot fogom vinni. Én már nagyon izgatottam várom.
Ugye találkozunk szombat esténként a Hanoarban?☺️

Glilim

Glilim

Szalai Cupi

Sziasztok! Cupinak hívnak, 18 éves vagyok és elsőéves pszichológia hallgató.👩🏼‍🏫
Idén én is csatlakozom a hanoaros madrichok csapatához, még hozzá a Glilim korcsoport egyik madrichjaként!🎉
Nagyon szeretek hennázni, olvasni 📖 és a barátaimmal időt tölteni.
A kedvenc fagyim a levendulás fehércsoki.🍦

Tűkön ülve várom, hogy találkozzunk és megismerjelek titeket!❤️

Glilim

Glilim

Gaál Cs. Napi

Gaál Csillag Napsugár vagyok, és jelenleg az ORZSE-n tanulok. 21 éves vagyok, és a Scheiber Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban érettségiztem 2018-ban. Szerencsésnek érzem magam, hiszen már második éve tagja lehetek ennek a színes madrich csapatnak, és természetesen a Hanoarnak. Számomra rengeteg mindent nyújtott már a szervezet, mivel szerves része az életemnek 2011 óta, kisebb megszakítással. Remélem a Hanoarba járó gyerekekben ugyanazt, vagy legalább hasonló élményeket tudok nyújtani az év folyamán.

Hasmo

Hasmo

Kulcsár Peti

Sziasztok! Peti vagyok, idén fogok végezni a Trefortban. 2015-ben voltam először Hanoarban, és azóta a szombatjaim szerves részévé vált, nagyon sok kedves emlékem fűzödik ehhez a közösséghez. Az idei évtől remélem, hogy én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy Nektek is hasonlóan fantasztikus élményekben legyen részetek! Eszterrel és Napival hármasban foglalkozunk idén a Hasmoval:)

Hasmo

Hasmo

Hasmo

Sommer Eszter

Sziasztok, Sommer Eszter vagyok, 19 éves és idén végzek a Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. Már kiskorom óta hobby szinten táncolok. Érettségi után, tanulmányaimat tanító képző szakon szeretném folytatni. 2014-ben voltam először Hanoarban és 2018-ban lettem madrich a szervezetben. Azóta két korcsoport madrichja is voltam, a bnei midbaré és a glilimé, idén pedig a hasmonaim korcsoport madrichja leszek, illetve én vagyok az idei madrich képzősök egyik koordinátora, és én felelek a szülőkkel való kapcsolattartásért. Már nagyon várom, hogy Hanoarban találkozzunk.

Hasmo

Hasmo

Hajdu Léna

Hello! ☀️
A nevem Hajdu Léna, és a Scheiber Sándor Gimnázium végzőse vagyok.
2018 óta vagyok madrich a szervezetben, és 2019-ben oktatási vezető lettem. Emellett ebben az évben Esztivel együtt mi vagyunk a képzők, akik a madrich képzést koordinálják. Első évemben a Glilim korcsoport egyik madrichja voltam, tavaly és idén pedig a Kanaim korcsoporté.
A Hanoar melletti érdeklődési körömet a művészet fedi le. A jövőben is ezzel szeretnék foglalkozni, ugyanis a hosszútávú célom, hogy kurátor legyek, ami mellett szívesen tanítanék is.
A szervezet nagyon fontos nekem, és jelentős szerepet tölt be az életembe 2014 óta. Szeretem a csapat tagjait, akik minden évben valami újat hoznak a szervezet életébe. Szeretem a chanikokat, akik évről évre megszínesítik a légkört. Szeretek informálisan oktatni, hogy tudást és értékeket adjak át, illetve hogy egymástól tanuljunk és egymás által fejlődjünk.
A Hanoar Hatzioni számomra egy olyan hely, ahol a világ legjobb tulajdonságai érvényesülnek.

Kanaim

Keszler Benő

Sziasztok Keszler Benő vagyok. 2016-ban kezdtem el először Hanoarba járni, és rögtön beleszerettem. A csapatszellem, illetve a sok szeretet ami körülvett, magával ragadott. 3 éve a Bálint házban is madrichként dolgozom. 18 éves vagyok, egy vallásos Zsidó iskolába járok. A vallás pici gyerekkorom óta nagyon fontos része az életemnek, ezért nagyon érdekel a Zsidó filozófia, és egyéb alfajai a zsidóságnak. A jövőben pszichológiával szeretnék foglalkozni, de leginkább az emberek segítésével.

Kanaim

Kanaim

Schopf Dorci

Sziasztok!
Dorci vagyok, 19 éves és végzős a Scheiber Sándor Gimnáziumban. Érettségi után az óvónő pedagógus szakra szeretnék menni.
Van két kutyám, akiket Fifinek és Csimbinek hívnak, emellett van két kiscicám is, akiknek a neveik pedig Simba és Pocak. A kedvenc hobbim a karkötőkészítés, mert nagyon nagy megszállottja vagyok a karkötőknek.☺️
Számomra a Hanoar nem csak egy szervezetet jelent ahova szombatonként lejárok, hanem a zsidóságomat is jelenti egyben, mert nagyon sokat hozzá tett az identitásomhoz az elmúlt évek alatt. Megtanultam és megtapasztaltam, hogy milyen egy olyan közösségben dolgozni, ahol mindenki elfogadó a másikkal szemben, ahol az ember bármilyen terén kibontakozhat.
2014-ben voltam először egy őszi táborban, és annyira megtetszett az amit láttam, hogy ennek hatására elkezdem lejárni, és egy csomó fantasztikus élményt szereztem chanikként. Évről évre annyi mindent kaptam a szervezettől, hogy úgy döntöttem elkezdem a képzést, ami életem legjobb döntése volt, mert így 2018-ban madrich lettem és a Bnei midbarral dolgozhattam. Tavaly, illetve idén én felelek a díszletekért, és a hangulatért is, ami számomra azért is nagyon jó pozíció, mert így kifejezhetem a kreativitásomat.

Rosh design

Kárpáti Emma

ziasztok! Kárpáti Emma vagyok, 19 éves és idén végzős a Scheiberben. 2016 elején kezdtem el Hanoarba járni, azóta szinte minden szombaton ott vagyok. Két éven keresztül jártam le chanikchként, a második évben kezdtem el a madrich képzést. A képzést követően két évet dolgoztam madrichként, első évben a Bnei Midbarral, másodikban pedig a Glilimmel. Mind a két évet nagyon nagyon élveztem és jó szívvel gondolok vissza minden pillanatára. Az idei évtől kezdve pedig a szervezet egyik vezetője, azaz Mazkirja leszek. Nagyon sokat jelent számomra a közösség és az, hogy gyerekekkel dolgozhatok. Minden gyereknek szüksége van egy elfogadó közösségre, ahol számít a véleményük és van lehetőségük önmaguknak lenni. Hiszek abban, hogy ez a hely a Hanoar, minden ide járó gyereknek.

Mazkir

Sommer Anikó

Sziasztok! Sommer Anikó vagyok, 19 éves végzős a Scheiber Sándor Gimnáziumban! Kedvenc színem a piros, és van egy Gradó nevű tacskóm. A zsidóság és Izrael szeretete kiskorom óta meghatározó szerepet töltött be az életemben, mindig is fontosnak tartottam a vallásunk hagyományait fenntartani, tovább adni, és azt gondolom, hogy erre az oktatás az egyik legjobb módszer. 2014-es őszi táborban voltam először Hanoarban, 2018-ban lettem madrich. Az első csoportom a Hasmonaim volt, majd a Beni Midbarral dolgozhattam együtt. Az idei évtől kezdve én leszek a szervezet Rosh Kenje, ami magyarul azt jelenti, hogy a “fészek feje”. Nagyon várom már, hogy ezzel a csodás új madrich csapattal dolgozhassak együtt. A Hanoar számomra egy olyan helyet jelent, ahol mindenki önmaga lehet. Ehhez kapcsolódik az egyik kedvenc idézetem Victor Hugótól: “ A legnagyobb boldogság az életben a tudat, hogy szeretnek minket azért amilyenek vagyunk, vagy éppen annak ellenére amilyenek vagyunk.”